top of page

Сбъдната мечта

Ние от МАКОЛУНИ вярваме, че когато човек върви по своя си път, чудесата са част от ежедневието му, а сбъднатите желания са нещо съвсем естествено. С огромно удоволствие ви представяме една такава дама! Тя е медицисни козметик във Варна и се казва Кристина Костадинова или Криси. Пожелала си е в първи курс да работи с Anna Lotan, когато завърши. Речено-сторено! Ето я и нейната вълшебна история…


”Казвам се Кристина на 22 години. Завърших своето висше образование с отличие в МУ-Варна през 2021г. Там получих задълбочени познания по анатомия, физиология, дерматология, пластична хирургия, лазерни системи, които са изключително важни за нашата професия. А също и комуникативни познания и принципи за максимални резултати не само от към съвети и справяне успешно с различни кожни проблеми и несвършенства, а и клиента да се чувства обгрижен и спокоен, че е в правилните ръце.

Родом съм от малко градче, но реших да се установя и развивам тук във Варна.

В този бранш всичко се развива все по-бързо и от към апаратура и от към продукти. Затова образованието си го допълвам и със сертификати, обучения, семинари.

Винаги съм харесвала лесните, натурални и природни начини да запазим кожата здрава и красива. И заради това с толкова голям трепет взимам тези уръжия в свои ръце - а именно продуктите на Анна Лотан. Грабнаха ме още от първия път. Бях 1ви курс и си пожелах, че един ден ще работя с този бранд. Усетих, че това е моето.

За мен е важно клиента да идва с такова нетърпение и желание както дете очаква да му се даде бонбон. Да релаксира и да си тръгва щастлив, доволен, удовлетворен и с високо самочувствие и любов към себе си.”


Благодарим ти за споделянето, вълшебна Криси! Продължавай да сбъдваш желания и да правиш чудеса!


автор: МАКОЛУНИ




57 views0 comments
bottom of page