top of page

Продукти за Тяло, Запазващи Микробиома

Министерството на здравеопазването на Израел отпуска средства на Anna Lotan Bio Cosmetics Laboratories, впечатлено от програмата на Anna Lotan за разработване на продукти за тяло и в частност антиперспиранти, душ-гелове и лосиони за тяло. Особеното и изключителното при тях е, че са съобразени изцяло с микробиома натялото.

Микробиом са бактериите, вирусите, гъбите и други микроскопични живи същества се в и на повърхността нан тялото ни. Трилиони от тези микроби съществуват главно в червата и кожата. Повечето микроби в червата се намират в „джоба“ на дебелото черво, наречен цекум, и те се наричат ​​чревен микробиом. Въпреки че във нас живеят много различни видове микроби, бактериите са най-изследвани. Всъщност в тялото ни има повече бактериални клетки, отколкото човешки клетки. В тялото ни има приблизително 40 трилиона бактериални клетки и само 30 трилиона човешки клетки. Това означава, че сме повече бактерии, отколкото хора. Нещо повече, в микробиома на човешките черва има до 1000 вида бактерии и всеки от тях играе различна роля в тялото ни. Повечето от тях са изключително важни за нашето здраве. Като цяло тези микроби могат да тежат до 1-2 килограма (1-2 кг), което е приблизително теглото на мозъка ви. Заедно те функционират като допълнителен орган в тялото ни и играят огромна роля за нашето здраве.

Доказано е, че използването на всякакви препарати пърху кожата ни, убива нашия микробиом, което води до голяма опасност за нашето здраве като цяло, а не само това на кожата. Anna Lotan от самото начало съобразява всичките си продукти изцяло с микробиома, като гарантира неговото абсолютно запазване.Всички прдукти на Anna Lotan и Anna Lotan PRO са насочени към запазването на микробиома. Подкрепени от министерството на здраеопазването на Израел, от Anna Lotan стартират разработването, освен на великолепните си продукти за лице и на продукти за тяло. Те са насоченин изцяло към запазване на микробиома на тялото, което е от жизнена важност за нашето здраве. Запазването на микробиома здрав е основна мисия на Anna Lotan. Това гарантира най-високо ниво на хипоалергенност на продуктите. В комбинация с всички уникални системи на Anna Lotan, свързани със здраето на кожата и използването изцяло на натурални съставки от най-качествените суровини на планетата, прави продуктите на Anna Lotan недостижими като качество и желани от всяка кожа!



25 views0 comments
bottom of page