top of page

Красотата отвътре

Ние не само залагаме на естествената козметична грижа с натуралните продукти на Anna Lotan, но и работим усърдно върху невидимата част от живота, която има пряка връзка с красотата.

Защото красотата е във всеки от нас!

Ние просто трябва да повярваме в нея, да я видим. Прочетете интервюто ни по темата "красотата отвътре" в най-елитното списание за професионална козметика и не само - Beauty Woman


Какво е за нас красотата?

Красотата е хармония между видимото и невидимото (тялото и душата). До сега от стотици години в световен план се подкрепя само материалното усъвършенстване, което накланя везните до краен предел в едната посока. Виждаме последствията – войни, „неизлечими” болести, масов страх, гняв, злоба, алчност, ежедневни паникатаки, неудовлетвореност. Видимо има пропуск в системата, нещо не е наред. Какво е то ли? Не познаваме собствените си желания и нужди. Вярваме, че все някой друг е виновен за нещата, които ни се случват. А всъщност никога никой не е отговорен за това, което ни се случва, освен самите ние. Нашият живот зависи изцяло от нашите мисли и емоции, които доскоро смятахме за даденост. Всъщност това какво мислим и какво чувстваме е наш избор. Доскоро тези теми бяха табу, но вече в световен мащаб има масово пробуждане. Има безброй практики, помагащи да се обърнеш към себе си, всеки намира най-подходящите за него. Нашият път мина през рейки, K-Power, хомеопатия, капките на д-р Бах, радиестезия , както и много семинари и литература по темата. Д-р. Бах счита, че трябва да потърсим причините за проблемите си първо в нас. „Когато осъзнаем, че истинската причина за болестта е в собствената ни личност, ще живеем без страх, защото носим лекарството в себе си. Лечението трябва да дойде отвътре, като приемем и поправим грешките си и хармонизираме настройката на нашата личност с божествения план.” Неслучайно сме заложили на козметиката Anna Lotan не само поради факта, че тя е напълно безопасна и натурална, а защото е произведена по изключително специална технология и помага на кожата по естествен начин да се възстанови отвътре навън. Както залагаме на чистата козметика, така залагаме и на чистата мисъл без негативни форми, без негативни нагласи, без негативни навици. Постоянно се развиваме в това отношение с голямото желание да възродим красотата в самите нас и в заобикалящите ни хора.



Има две неща,

които ще ни помогнат да подобрим нашето състояние отвътре и отвън и те са чистота и естественост.

Чистотавътрешна, на мислите и на чувствата, и външна – да поддържаме тялото си и средата, в която живеем, чисти.

Естественостотвътре, да бъдем себе си, да не подражаваме на никого, отвън – да не нанасяме корекции на съвършеното си тяло, да приемаме естествени храни.

Ние сме идеалисти, вярваме и живеем по начина, по който говорим и мислим. По тоз път се чувстваме истински щастливи. Когато общуваме с козметици, усещаме, че все повече от вас са със сходни нагласи на нашите за живота. Клиентите доверяват красотата си на вас козметиците и вие освен с процедури и козметика, можете да им помогнете цялостно, като сте запознати с вътрешните причини за състоянието им. Така ще се изгради един кръг на хармония, доверие, приятелство, щастие, красота. Така че сме се посветили да запознаем колкото можем повече козметични специалисти с нашата цел – да помогнем на хората да разкрият вътрешната си красота - истинската, неповторимата, тази, с която светим! НИЕ СМЕ ГОТОВИ, КОГАТО ВИЕ СТЕ!

Скоро ще стартираме курс за емоционалните причини, довели до състоянията на кожта, с които ние се борим! И начините, по които да повлияем положително на процеса, не само отвън, но и отвътре. Мисията "красота" е в нашите ръце, нека се въоражим с инструментите, с които да се развихрим на 100%! Ако желаете да споделим нашите знания и опит с Вас, моля пишете ни!!!






16 views0 comments
bottom of page