top of page

Коя е най-подходящата домашна грижа за различните типове и състояния на кожата?


Подходящата домашната грижа е незаменим помощник в грижата за здравето на кожата, а и на тялото като цяло.


Микробиомът е съвкупността от всички микроорганизми, които живеят в и върху телата ни. Това включва бактерии, гъбички, вируси – заедно всички те образуват микробиома. От изключитечна важност за здравето е да запазим баланса на микробиома. Той би могъл да се наруши от различни външни и вътрешни фактори, но един от основните врагове на микробиома би могъл да бъде козметиката. Много често козметичните продукти не са създадени с мисъл да запазят баланса на микробиома и го нарушават. Последствията са свързани със здравето като цяло.


Продуктите на Anna Lotan са изцяло насочени към грижа за нормалния баланс на микробиома и всеки един от тях, използван по предназначение носи полза за здравето на кожата и за здравето на цялото тяло, защото не нарушава микробиома.


Различните видове и състояния на кожата изискват различна грижа. Въпреки това, в домашната грижа за кожата има няколко основни стъпки, които ако се спазват, кожата ще бъде здрава, сияйна и ще излъчва младост винаги!


Основни стъпки:

  1. Почистващ продукт - пяна, мляко, гел и т.н.

  2. Тоник - много важна част от грижата, която, обаче често се пропуска в България. Той тонизира кожата.

  3. Хидратиращ серум.

  4. Подхранващ серум.

  5. Околоочен крем

  6. Дневен крем.

  7. Нощен крем.

В зависимост от нуждите на кожата може да е необходимо да се добави продукт за локално използване на проблемни области, пилинг, грим и др.

Често ни питат може ли продуктите да не се използват заедно, а първо единия, после другия и така...

ВАЖНО Е да се използват в комбинация, защото те действат на различни слоеве на кожата и са най-ефективни, когато се следват всички тези стъпки последователно.


Всички тези стъпки, изпълнени с подходящия за всяка кожа продукт, носят свободата да бъдем естествено красиви във всяка една възраст, да минаваме през трудни за здравето моменти, да растем и остаряваме достойно и със самочувствие.


Ние, Марти и Коко, представителите на Anna Lotan за България и учители на марката, сме на разположение за консултация, разговор, съвет.


Действай! Бъди! Нека силата бъде с теб!



34 views0 comments
bottom of page