top of page

Екзема. Има ли решение с козметични продукти?

⚠️ Екземата е състояние, което прави кожата суха, сърбяща и неравна.

⚠️ Това състояние отслабва бариерната функция на кожата, която е отговорна за задържането на влага в кожата и за защита на тялото от външни дразнители.

⚠️ Признаците на екзема са доста обезпокоителни, но

ИМА КАК ДА ПОМОГНЕМ!

🛟 Някои от нашите продукти, както и професионалния ни протокол за работа - Rosease са идеални за лечение на клиентите, които идват за с екзема.

ℹ️ Хората с екзема имат хиперактивна имунна система, която реагира на един или няколко дразнителя, като предизвиква възпаление, което води до зачервена, сърбяща, лющеща се кожа, която може да се напука или да кърви.

ℹ️ Екземата е често срещано кожно заболяване, което засяга до 15-20% от децата и 1-3% от възрастните по света. Най-разпространена е при деца и има тенденция да намалява с възрастта. Екземата често е състояние, което съпътства целия живот, което може да бъде овладяно с подходящи продукти. Лечението му е свързано с откриването на психосоматичните причини, довели до появяването на заболяването и работа с тях.

❗️Свържете се с нас за повече имформация за продуктите за екзема 🙏

Свържете се с нас за повече информация как можете да работите и да предлагате продуктите на Anna Lotan PRO във Вашия салон или клиника:

📞 0882213331

Поискайте членство в затворената група само за козметици във FB - Anna Lotan PRO - Bulgaria. Моля спазвайте изискванията за прием 🙏

4 views0 comments
bottom of page