top of page
СЕРУМИ И БУСТЕРИ

Основните продукти за ежедневна грижа от серията PRO (почистващи продукти, дневни и нощни кремове) са предназначени да отговорят на нуждите на различните видове или състояния на кожата.
Понякога обаче може да има нужда от повече персонализирани грижи, особено в края на сезоните

ПРЕПОРЪКИ:

Трябва да се използват серуми два пъти на ден. Те са първите продукти, които трябва да се нанесат на кожата след почистване и тонизиране. Серума трябва да се нанесе под Слънцезащитен крем през деня и под Нощния крем вечер.

Наличните добавки в гамата на Anna Lotan PRO (според типа кожа):
● За мазни и комбинирани видове кожа - Хидратиращи добавки, за да се предотврати пресушаването [380P, 378P, 171P].
Използването на концентрирана, антиоксидантна добавка [101Р] може да се препоръча и през цялата година, докато докосването на подхранващото масло [362P] може да помогне при настройването към сухите сезони.

● Нуждите на сухата и нормална кожа обикновено са удовлетворени от основните дневни и нощни грижи. За да подобрите ефективността и проникването на тези основни продукти, може да се добави интензивен хидратиращ серум [380P]. Добавките на мастна основа: Морнигол Масло [362P] и Естер C Серум [101P] могат да коригират нивото на масла, необходимо за всеки индивидуално, като в същото време укрепват устойчивостта на кожата към околната среда.
● Склонната към хиперпигментация кожа може да се възползва от активните изсветляващи добавки: Enlight [384P] и Ester C Serum. Те могат да допълнят задължителния широк спектър защита през деня и AHA базираните подновяващи продукти през нощта!

bottom of page