top of page

ПАРТНЬОРСКА ПРОГРАМА
за козметици, дерматолози, гримьори
МАКОЛУНИ ЕООД,

Ексклузивен Вносител и Дистрибутор
на Anna Lotan за България

Уважаеми бъдещи партньори, 

ПАРТНЬОРСКАТА ПРОГРАМА на Anna Lotan България

се състои от следните нива:

Basic Partner

Business Partner

Premium Partner

 

Уважаеми бъдещи партньори,  ПАРТНЬОРСКАТА ПРОГРАМА на Anna Lotan България се състои от следните нива:

- Ниво Basic Partner
- Ниво Business Partner
- Ниво Premium Partner

Какво е необходимо да направите?

  1. Свържете се с нас, за да Ви изпратим условията за партньорство на: 

​  2. Ние ще Ви изпратим имейл с информация. 

  3. В рамките на 3 дена ще се свържем с Вас, за да си уговорим среща и да стартираме работа.

Какво получавате?

  1. Изключително ниска разходна норма и много висока ефективност. 

  2. Абсолютно безапаратно лечение.

  3. Протокол за работа Стъпка по стъпка.

  4. Специално разработен рецептурник, който стимулира продажбатана подходящите продукти за краен клиент, води до по-добри резултати, позволява проследяването на лечението обективно, клиент аправи информиран избор

  5. Безплатна демонстрация на живо или онлайн

  6. Верен приятел и партньор в лицето на Коко и Марти - МАКОЛУНИ ЕООД, Ексклузивен Вносител и Дистрибутор на Anna Lotan за България.

ANNA LOTAN се разпространява

само чрез КОЗМЕТИЦИ

Ние НЯМАМЕ конкурентни КАНАЛИ НА ДРЕБНО. Професионалната грижа за кожата е ДОСТЪПНА САМО за и ЧРЕЗ професионалисти като ВАС! Вашите клиенти се нуждаят и заслужават най-добрите професионални съвети и продукти, както в салона, така и за продължаващата ежедневна терапия вкъщи, които ще можете да им предоставите само Вие.

ЗАЩО Вие професионални КОЗМЕТИЦИ,   ДЕРМАТОЛОЗИ,   ГРИМЬОРИ,   ФРИЗЬОРИ,   МАНИКЮРИСТИ, естети и терапевти да изберете Anna Lotan Натурална Израелска Професионална Козмртика за Вашите клиенти и/или пациенти?

- Напрежението от околната среда и все по-застаряващото население, създават необходимостта от ПРЕВАНТИВНИ ПРОЦЕДУРИ и ОТЛИЧНИ ПРОДУКТИ за грижа за кожата, които Anna Lotan грижовно е разработила. Anna Lotan е винаги в крак с най-съвременните и иновативни тенденции в грижата за кожата. А грижата за кожата вече не е лукс!

 

- Anna Lotan е глобална марка, с 40 годишен опит във формулирането на изключителни, професионални ПРОДУКТИ с най-високо качество, които са НАСОЧЕНИ КЪМ КОЖНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ като: суха, дехидратирана, мазна, проблемна, предразположена към акне, хиперпигментация, зряла, чувствителна, кожа с розацея, себорея, както и продукти за след лазерно и друго кожно-козметично лечение.

 

- Специалисти от цял свят избират Anna Lotan заради доказаните ЕФЕКТИВНИ РЕЗУЛТАТИ.

 

- Нашите професионалисти в лабораторията се стремят да разберат и СЛЕДВАТ ЕСТЕСТВЕНИТЕ ПРОЦЕСИ свързани с метаболизма НА КОЖАТА и правят формулите в тяхна помощ, а не срещу тях.

 

- Сигурни сме, че Вие искате да изберете най-добрата алтернатива за Вашите клиенти и/или пациенти! А МЪРТВО МОРЕ с неговите НЕПОВТОРИМИ КАЧЕСТВА и абсолютно СПЕЦИФИЧНА РАСТИТЕЛНОСТ е доказано, че Е НАЙ-ЛЕЧЕБНИЯ ПРИРОДЕН ИЗТОЧНИК за здраве на кожата.

 

- СПЕЦИАЛИСТИТЕ от лабораторията на Anna Lotan са НАЙ-ДОБРИТЕ в света ПО ИЗЛИЧАНЕ НА ПОЛЕЗНИТЕ ВЕЩЕСТВА ОТ МЪРТВО МОРЕ.

 

- НАЙ-ГОЛЯМАТА СИЛА Е ПРИРОДАТА и наша задача е да оборим всички заблуди в това отношение и ДА СПРЕМ жените и мъжете ДА СЪСИПВАТ КОЖАТА СИ с неподходяща козметика и медикаменти!

 

- Даваме Ви възможност да предложите на Вашите клиенти и/или пациенти НАЙ-ДОБРОТО СЪОТНОШЕНИЕ ЦЕНА - КАЧЕСТВО, което Anna Lotan предлага с лекота! Лабораторията на Anna Lotan е на брега на Мъртво море, което позволява ИНВЕСТИЦИИТЕ да  СА ИЗЦЯЛО в разработване и усъвършенстване на ПРОДУКТИТЕ, а не във всички останали разходи, с които се сблъскват водещи еврпейски и американски компании, за да достигнат до Вас лечебните свойства на Мъртво море. Основна политика на Anna Lotan е редуцираната до минимум инвестиция в лъскава, скъпа опаковка, за сметка на качествената, семпла и максимално защитаваща продукта и околната среда!

 

- ТЕРАПИИТЕ ПОКРИВАТ ВСИЧКИ възможни ПРОБЛЕМИ НА КОЖАТА, ПРАВЯТ СЪВЪРШЕНА ПРЕВЕНЦИЯ от тях, от опасностите на околната среда, от свободните радикали, както и ИМАТ МИГНОВЕН ЕФЕКТ забележим разкрасяващ ефект.

 

- Anna Lotan Е НА равно и дори ПО-ВИСОКО НИВО ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ КОЗМЕТИЧНИ КОМПАНИИ! Това го доказват СЕРТИФИКАТИТЕ ЗА НАЙ-ВИСОКО КАЧЕСТВО (ISO 9001) и опита на най-добрите професионалисти в телевизии, световни ревюта и най-признатите козметични и СПА салони в света!

 

- ЩЕ БЪДЕТЕ ПЪРВИ и не само ще изненадате, а ще пристрастите всички Ваши клиенти и/или пациенти към незаменимата Anna Lotan! Anna Lotan е НАПЪЛНО НОВА В БЪЛГАРИЯ!

 

- Ние НЯМАМЕ конкурентни КАНАЛИ НА ДРЕБНО. Професионалната грижа за кожата е ДОСТЪПНА САМО за и ЧРЕЗ професионалисти като ВАС! Вашите клиенти се нуждаят и заслужават най-добрите професионални съвети и продукти, както в салона, така и за продължаващата ежедневна терапия вкъщи, които ще можете да им предоставите само Вие.

 

- Политика на нашата фирма е да НЯМА СКЪПИ ОБУЧЕНИЯ, за да можете да прилагате нашите терапии. Нашата сила сте Вие и нашиете продукти! Предоставяме елементарен за използване протокол с инструкции „Стъпка по Стъпка” на всяка наша терапия и продукт.

- Партньорството с нас дава възможност за големи отстъпки!

Свържете се с нас, за да Ви изпратим условията за партньорство:

тел: 0882213331;

email: makoluni2017@gmail.com;

на чата на сайта;

bottom of page