top of page

Нашите Партньори

Или къде  можете да получите най-доброто професионално отношение, най-високо ниво на компетнтност и загриженост за клиента!

IMG_1845.JPG

гр. Русе,

Aesthetic Room 

Виктория Димитрова e козметик 3-та степен и здравен мениджър. Обича работата си и влага цялата си енергия в това да постига добри и тряйни резултати. При нея обстановката е уютна, а отношението винаги вежливо и приятелски настроено. Верен помощник в мисията ѝ за здрава и красива кожа е Anna Lotan PRO.

  • Facebook
IMG_1846.JPG

гр. Карлово

Салон за Красота Артемида

Антоанета Абаджиева e 

започнала да практикува като козметик през 2015г. в Атина и от 2019г. клиентите ѝ в България се наслаждават на нейния зашеметяващ професионализъм. Тя наистина обича работата си, което се усеща веднага, по нейната всеотдайност и любов към всеки, който влезе в салона ѝ.

  • Facebook
zori-site.png

гр. Варна,

ул. Райко Жинзифов 30

Beauty Studio Scream

Зорница ДИМИТРОВА e медицински козметик и вече 12 години професионалният ѝ път е свързан със здравето и красотата. Отличните резултати, доволния клиент и усмивката  след процедура, са много важни за нея.  Подхождаин дивидуално, с  много любов и отдаденост към всеки отделен случай.

  • Facebook
IMG_6054.JPG

гр. Варна,

кв. Център 

Beauty Salon
Avangard

Кристина Костадинова е медицински козметик, много отдадена на призванието си! 

За нея е важно клиента да идва с такова нетърпение и желание, както дете очаква да му се даде бонбон. Да релаксира и да си тръгва щастлив, доволен, удовлетворен и с високо самочувствие и любов към себе си!

  • Facebook
научи повече
spisaniemoda.jpg.webp

гр. София,

ул.Ралевица 87,вх, А 

Sofia Estetic

Място, където се работи като в Израел. Козметик и дерматолог работят заедно и нивото на работа е ТОП. А козметиката, разбира се, най-висок клас.

Клиентите с най-проблемна кожа търсят именно този екип и това не е случайно!

  • Facebook
AL_barbardos_edited.jpg

гр. София,

кв. Център 

Студио 32

Гергана Александрова е козметик от "старата генерация", но е човек от новото време. Абсолютен перфекционист и професионалист, винаги е удоволствие да прекараш малко време при нея.

  • Facebook
научи повече
beauty-vt.jpg

гр. Велико Търново 

Козметичен Център

Beauty

2020 година бележи началото на едно щастливо приятелство между нас - МАКОЛУНИ ЕООД,  и Козметичен център “Beauty” в град Велико Търново. Още при първата си среща разбрахме, че партньорството ни ще роди много щастливи клиенти!

  • Facebook
Afanasia'sBeauty.jpg

гр. Първомай

Afanasia's Beauty Studio

Всичко с Атанаска започна през 2018 година, на 14-ти февруари! Тогава започна  нашата любов и продължава до ден днешен. Изключителен професионалист, абсолютно отдадена на професията си, прекрасен човек.

  • Facebook
научи повече
beauty-salon-si.jpg

гр. София,

жк. Манастирски Ливади 

Beauty Salon

Si

Ели е опитен козметик, който отдава голямо значение на детайла. Много фина и нежна като човек, пренася всичко това и в работата си.

  • Facebook
научи повече
bottom of page